Kilde: Erhvervsstyrelsen

Seneste regnskab fra HEDESTOKER ApS og 4 andre lokale virksomheder

HEDESTOKER ApS i Videbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,1 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HEDESTOKER ApS en bruttofortjeneste på 6,5 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,2 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HOFFMANN BYG ApS i Videbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 89.685 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HOFFMANN BYG ApS en bruttofortjeneste på 1,6 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HERBORG TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING A/S i Videbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 504.482 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HERBORG TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING A/S en bruttofortjeneste på 3,2 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,2 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BARDE EL-SERVICE ApS i Videbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 30.439 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BARDE EL-SERVICE ApS en bruttofortjeneste på 2,2 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,3 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


OMT ApS i Videbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 933.488 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde OMT ApS en bruttofortjeneste på 1,3 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Flere artikler