Seneste regnskab fra EDC MÆGLERNE VIDEBÆK EJENDOMSKONTOR A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

EDC MÆGLERNE VIDEBÆK EJENDOMSKONTOR A/S i Videbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 5,4 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EDC MÆGLERNE VIDEBÆK EJENDOMSKONTOR A/S en bruttofortjeneste på 10,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 12,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


VT HALLEN A/S i Videbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1 million kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VT HALLEN A/S en bruttofortjeneste på 1 million kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TANDLÆGERNE VIDEBÆK ApS i Videbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,1 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGERNE VIDEBÆK ApS en bruttofortjeneste på 5,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TROLDHEDE INSTALLATIONSFORRETNING A/S i Videbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 686.077 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TROLDHEDE INSTALLATIONSFORRETNING A/S en bruttofortjeneste på 6,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


VESLA GULVE A/S i Videbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 110.001 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VESLA GULVE A/S en bruttofortjeneste på 33,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 28,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Flere artikler