Profil Optik i Videbæk får makeover og større brilleudvalg

Foto: Profil Optik - Fra venstre mod højre: Connie Busack, slags- og kunderådgiver; Louise Møller, slags- og kunderådgiver; Hanne Fogd Gravesen, butikschef..
dato

Profil Optik har givet butikken i Videbæk en makeover, der giver plads til flere fordele for de handlende på Søndergade. Fra d. 13. oktober vil butikken tilbyde et endnu større og mere varieret udvalg af brillestel i alverdens kategorier. Det gælder også et stort sortiment af brillekollektioner, der er produceret af genanvendte materialer, og sportsbriller til alle typer af inden- og udendørs sportsgrene. Butikken vil fortsat have fokus på at yde sin særlige rådgivning og ekspertise inden for øjensundhed.

Brillemakeover
Som et led i optikerkædens strategi om at skabe fremtidens optikerbutik, har Profil Optik Videbæk gennemgået en makeover for at kunne tilbyde lokale borgere et større og mere varieret udvalg af brillestel.

Det betyder, at butikken nu kan tilbyde flere stel fra en lang række brands – eksisterende såvel som nye.

Profil Optik Videbæk kan med sit store udvalg af stel og solbriller tilbyde briller i alle prisklasser – lige fra kvalitetsbriller fra 400 kr. til eksklusive mærkevarebriller. Derudover vil kunder kunne opleve et større udvalg af solbriller samt kædens brillekollektioner, der er produceret af genanvendte materialer: Sea2See-serien, briller af 100% genanvendt havplast, og Circular-serien, som er fremstillet af genanvendte materialer – deriblandt brugte stel indsamlet i brillekædens butikker.

Specialist i sportsbriller
Som en ekstra service specialiserer Profil Optik Videbæk sig også fremadrettet i sportsbriller. Personalet giver kunderne personlig rådgivning og tager udgangspunkt i de sportsgrene, kunderne dyrker, så de både kan beskytte deres øjne og optimere deres syn og dermed skabe bedre resultater.

Kunderne bliver rådgivet om forskellige brilletyper og pasformer, så de får den rigtige løsning, uanset om brillerne skal bruges i forbindelse med skiløb, cykling, floorball, motorcross eller de mange andre sportsaktiviteter, som danskerne dyrker.

Alle de nye tiltag betyder, at Profil Optik Videbæk i dag kan tilbyde langt flere brillestel og solbriller end tidligere.

”Vi er stolte over at kunne tilbyde et endnu større udvalg af brillestel og solbriller fra endnu flere brands – kendte som nye. Vi vil være førende inden for vores felt, og det gælder både briller og ekspertise. Samtidig er vi specialister inden for sportsbriller, så vi kan hjælpe vores kunder med at passe på og forbedre synet i deres aktive liv. Derudover tilbyder vi vores kollektioner, der er produceret af genanvendte materialer, og som vil tiltrække en helt ny kundegruppe,” udtaler Hanne Fogd Gravesen, butikschef, Profil Optik Videbæk.

Dine øjnes sundhed er vigtig
Øjnene er et af kroppens vigtigste organer, og derfor er det også vigtigt at passe godt på dem. Øjensundhed har altid været en prioritet for Profil Optik, og derfor arbejder optikerkæden på at udvide sin ekspertise, udstyr og rådgivningen inden for øjenanalyser, så man kan opdage og forebygge mange af danskernes udfordringer med syn og øjensygdomme.

Derfor tilbyder Profil Optik Videbæk øjensundhedstest til alle sine kunder.

”Vi ser frem til at kunne fortsætte arbejdet med at rådgive i og passe på vores kunders øjne gennem øjensundhedstest. Øjet er et vigtigt organ, og synet en vigtig sans. Det skal vi alle passe godt på,” afslutter Hanne.

Om Profil Optik Videbæk:

  • Adresse: Søndergade 3, 6920 Videbæk.
  • Butikken ledes af butikschef Hanne Fogd Gravesen.
  • Stort udvalg af forskellige brillestel, herunder kædens kollektioner, der er produceret af genanvendte materialer: Sea2See-serien, briller af 100% genanvendt havplast, og Circular-serien, briller fremstillet af materialer fra bl.a. gamle briller.
  • Øjensundhedstest med nyeste teknologi.
  • Specialister i sportsbriller med og uden styrke til en lang række inden- og udendørs sportsgrene.
Kilde: Profil Optik by Sansam Danmark
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.