Pædagog til Blomstergården: Skab et udviklende og omsorgsfuldt miljø

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Pædagog til Blomstergården

Vi søger en pædagog til vores børnehaveafdeling. Stillingen er på 37 timer, med tiltrædelse 1. august eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer om ugen og arbejdstiden vil ligge i tidsrummet 6.15 til 16.45.

Blomstergården er en integreret institution, der er normeret til 80 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn. Børnene er fordelt på 4 børnehavegrupper og én vuggestuegruppe. Blomstergården er en del af GODT BARNELIV i Vorgod-Barde, som består af dagpleje, vuggestue, børnehave, skole og SFO. Vorgod-Barde er et aktivt og udviklingsorienteret landsbysamfund i vækst. Landsbyen ligger i den østlige del af Naturens Rige; Ringkøbing-Skjern Kommune.

Blomstergården arbejder ud fra Ringkøbing-Skjern Kommunes fælles børne- og ungesyn. Der arbejdes ud fra en systemisk og anerkendende tilgang. Læs mere herom på Ringkøbing-Skjern Kommunes hjemmeside https://www.rksk.dk/om-kommunen/raad-naevn-syn-og-kommissioner/boerne-og-ungesyn.

Det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan, og vi anvender KIDS som redskab til evaluering og kvalitetsudvikling.

 

Vi søger en pædagog som:

 • Sammen med engagerede kollegaer vil være med til at skabe et trygt, udviklende og omsorgsfuldt miljø i Blomstergården.
 • Prioriterer at indgå i et tæt forældresamarbejde, der tager sit afsæt i barnets trivsel, læring, udvikling og dannelse, og som bygger på åbenhed, tillid og gensidig respekt.
 • Er initiativrig, engageret og møder børnene anderkendende, nærværende og omsorgsfuldt.
 • Har fokus på at skabe et godt lege- og læringsmiljø hele dagen og justere dette efter børnenes forudsætninger og behov.
 • Kan arbejde selvstændigt, er struktureret og følger op på handleplaner og igangværende pædagogiske processer.
 • Er deltagende i aktivitet, leg og samvær med børnene.
 • Er omstillingsparat, fleksibel, stabil og ansvarsbevidst.
 • Prioriterer uderummet som et vigtigt læringsmiljø.
 • Oplever det vigtigt at bidrage til et godt arbejdsmiljø, faglig udvikling og trivsel i hele personalegruppen.

 

Som pædagog i Blomstergården får du:

 • Gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø med kerneopgaven og pædagogikken i fokus.
 • En hverdag hvor natur og udeliv prioriteres højt. I Blomstergården har vi fugle, fisk, geder kaniner, som børnene er med til at passe og fodre.
 • Gode fysiske rammer både ude og inde.
 • Et tæt samarbejde med dagplejerne i området og Vorgod-Barde Skole og SFO, hvor vi har fokus på at skabe gode og trygge overgange for børnene.
 • En engageret forældrekreds, aktiv bestyrelse og støtteforening.
 • Pædagogisk arbejde, der tager udgangspunkt i Ringkøbing-Skjern Kommunes fælles børne- og ungesyn, den pædagogiske læreplan og dagtilbudsloven. 
 • Kollegaer, der er bevidst om skabe kvalitet i de pædagogiske læringsmiljøer, både ude og inde, for at støtte op om alle børns trivsel, læring, udvikling og dannelse.
 •  

Ansøgningsfrist d. 19. juni. Samtaler forventes afholdt d. 24. juni om eftermiddagen

 

Løn i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børneattest.

 

Såfremt du ønsker yderligere informationer om stillingen eller ønsker at se Blomstergården, bedes du kontakte dagtilbudsleder Jane Petrea Kirkegaard på 20840525.

 


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune, Nørlundvej 7, Vorgod, 6920 Videbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6063358

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet