Motiveret psykolog søges til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) – øget børnetal kræver engageret indsats

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

PPR øger børnetallet – så vi søger en motiveret og engageret psykolog til et vikariat.

Brænder du for at skabe trivsel og udvikling for børn og unge? At bidrage til et tværfagligt samarbejde for at fremme ressourcer og understøtte udvikling hos børn og unge såvel som de nære voksne? Har du lyst til at sætte dine kompetencer i spil tværfagligt og psykologfagligt samt bidrage til den fælles opgaveløsning? Så er du måske vores nye kollega.

Vi har et vikariat i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) med opstart 1. august og minimum 6 måneder frem men med gode muligheder for forlængelse. Stillingen vil bestå af PPR-betjening af dagpleje, børnehave og skole. Hvis du har kvalifikationer og interesse for at arbejde tværfagligt vil der være mulighed for at få timer ind i vores skolefraværsindsats ”kickstart”.

Om jobbet:
I PPR er følgende faggrupper ansat: Psykologer, tale-hørekonsulenter og pædagogiske konsulenter. Opgaverne i PPR består af rådgivning og vejledning til dagplejere, pædagoger, lærere, skole- og dagtilbudsledere samt forældre, i såvel kommunale som private dagtilbud og skoler på almen og specialområdet. Målgruppen er børn og unge i alderen 0-18 år. Medarbejderne er organiseret i tre distrikter: Syd, Øst og Vest. 

Det tværfaglige samarbejde i PPR har fokus på en tidlig forebyggende indsats i samarbejde med øvrige fagenheder i Børn & Familie og Dagtilbud & Undervisning. De nære voksne og det fællesskab børn og unge er en del af, anses for centrale i forhold til det enkelte barns læring, trivsel og udvikling. I Ringkøbing-Skjern Kommune bygger det fælles Børne- og Ungesyn på en systemisk og narrativ tilgang, hvor vi har fokus på at understøtte dagtilbud og skoler i at danne gode børnefællesskaber og læringsmiljøer for alle børn og unge. Børn og unge er ikke problemet – de viser problemet.

PPRs kontor er placeret i Videbæk. Kontoret er indrettet med aktivitetsbaserede arbejdspladser. PPR har eget hjemmeområde, der er stillekontorer til rådighed og flexrum til den kollegiale sparring. Det er dermed opgaven, der definerer, hvilken arbejdsstation man vælger, og der er dermed muligheden for såvel fordybelse og ro og sparring på tværs. 

Organisatorisk er PPR forankret i Børn & Familie med Socialrådgivningen, Sundhedsplejen, Familiecentret og Tandplejen. Den administrative del af Dagtilbud & Undervisning er også placeret i Servicecenter Videbæk. Familiecentret og Tandplejen er naturlige samarbejdspartnere i det daglige, selvom de ikke fysisk er placeret på samme matrikel.

Om os:
Vi tilbyder et spændende tværfagligt arbejdsfelt blandt engagerede kollegaer, på en arbejdsplads, hvor et godt fysisk og psykosocialt arbejdsmiljø vægtes højt af ledelse såvel som medarbejdere. 

Vi arbejder aktivt med at skabe optimale rammer for opgaveløsning i et komplekst arbejdsfelt, der er præget af kontinuerlig udvikling og forandring. Vi tilbyder gode faglige udviklingsmuligheder, sparring og supervision samt mentorordning efter behov.

Du bliver en del af et psykologfagligt fællesskab bestående af 15 psykologer. I hvert distrikt er der tilknyttet en teamkoordinator og psykologgruppen har tilknyttet en fagkoordinator.

Om dig:
Vi vægter ansøgere, der har et bredt og solidt fagligt kendskab til 0-18 årsområdet, herunder erfaring med at arbejde med børnefællesskaber og læringsmiljøer, afvikling af netværksmøder og udredning af børn og unge. Vi tilbyder høj grad af fleksibilitet og frihed i tilrettelæggelsen af arbejdsugen. Der er mulighed for hjemmearbejdsdage ca. en gang om ugen. Dette stiller krav til, at du selvstændigt kan strukturere, planlægge og udføre opgaver i en kompleks hverdag. 

Det er afgørende, at du er god til skabe relationer og en tillidsfuld kontakt, at du er positiv, imødekommende, har en god professionel dømmekraft og er servicemindet. Samtidig er det nødvendigt, at du har en indre psykisk ro og er robust, så du kan være med til at skabe udvikling, også i pressede situationer, hvor der kan være mange forskellige interesser og følelser i spil. 

Løn og arbejdsvilkår efter gældende regler. 

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte team- og fagkoordinator for psykologerne i PPR Maren Stoltze på tlf. 21 34 07 24 eller leder af PPR Helle Vallentin på tlf. 51 42 26 86.

Vi skal have din ansøgning senest den tirsdag den 18/6 og vi afholder samtaler fredag den 21/6

Så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format. Vi ansætter løbende, så send hurtigst muligt en ansøgning afsted til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere om Ringkøbing-Skjern Kommune som arbejdsplads i denne video:

https://www.skyfish.com/sh/7c6a081af23177d5d68fb703f89b9e48645e1cdd/3e7a055b/2005652/52972056

Eller via hjemmesiden:
https://www.rksk.dk/

Vi har forskellige muligheder for at hjælpe med pendlerbolig i kommunen:

https://www.flytmodvest.dk/app/webroot/uploads/udenlandske-sider/brochure-pendlerhuset-web.pdf

https://www.rserhverv.dk/arbejdskraft/career-campus-bofaellesskab-i-ringkobing

Du kan læse mere om mulighederne for at bosætte dig i Ringkøbing-Skjern Kommune på:
www.flytmodvest.dk

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune, Dyrvigsvej 9, 6920 Videbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053329

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet