ABA teknikker & programmør. Stå for drift, projekter og være sparringspartner til den produktansvarlige.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du god erfaring i faget som ABA-tekniker? Motiveres du af at programmere? Er det vigtigt for dig med en alsidig hverdag? Så er det dig, vi søger til Lotek A/S.

Lotek A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for brand, redning og sikkerhed, som har mere end 35 års brancheerfaring.

Til en nyoprettet stilling søger Lotek A/S netop nu en dygtig og erfaren ABA-tekniker til deres i forvejen kompetente team. Din hverdag vil foregå hos én af deres største kunder i Nørre Vium og Videbæk, hvor du skal stå for den daglige drift, projekter og være sparringspartner til den produktansvarlige.

 

Om jobbet

Som ABA-tekniker vil din hverdag foregå hos én af Lotek A/S’ største kunder i Nørre Vium og Videbæk, og du vil samtidig blive en del af Loteks kompetente team, der sætter pris på sammenhold, god service og arbejde af høj kvalitet samt god værkstedshumor.

Der er stor variation i jobbet. Dine primære opgaver vil omfatte:

 • Stå for alt brandsikring/brandalarmer
 • Stå for alt programmering af anlæg
 • Vedligehold, reparation og justering inden for området
 • Eftersyn af brandslukningssystemer/brandalarmer
 • Rådgive kunder til de bedste løsninger

Arbejdstiderne er på daghold fra kl. 07-15.00. Men hos Lotek A/S har du friheden til at sætte dit eget præg på arbejdstiderne og tilpasse dem efter dit behov.

 

Om dig

Du er sandsynligvis uddannet elektriker og har erfaring fra lignende jobs. Derudover har du gennemført Brand 1 og 2.

Du har erfaring med programmering af anlæg, og så er du bruger af Office-pakken. Der bruges Honeywell til at bygge systemer op med, hvorfor vi lægger vægt på, at du kender til systemet.

Derudover er du:

 • God til at kommunikere og tale med alle, du møder på din vej
 • Selvkørende
 • Struktureret og har et godt overblik
 • Samarbejdsvillig og ønsker at sparre med dine kollegaer
 • Analyserende i dit arbejde
 • En god holdspiller
 • Kan kommunikere på dansk og engelsk

 

Lotek A/S tilbyder

Du bliver en del af et team, der lige nu består af 8 nørder, hvoraf 6 af dem er teknikere. Teamet er specialister inden for alt fra ABA, ARS, ABV-T og AVA. Når du træder ind i teamet, vil du straks bemærke, at det er stærkt fagligt team med et godt socialt fællesskab, der hjælper hinanden fagligt såvel som privat.

Hos Lotek A/S er der rig mulighed for efteruddannelse og kurser, hvis du gerne vil udvide dine kundskaber. De sørger for, at du har alt det nødvendige udstyr, som du har brug for, som f.eks. bil, telefon og computer.

Arbejdstiderne kan tilpasses efter dine personlige ønsker og behov, og så bliver du en del af en god pensions- og sundhedsordning.

 

Vil du med på holdet?

Career varetager rekrutteringsprocessen for Lotek A/S. Hvis stillingen lyder som noget for dig, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning samt CV via ansøgningsknappen nederst på siden. Vi indkalder løbende til samtale og tager stillingen ned så snart jobbet er besat.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke ansøgninger og CV på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent, Vibeke Winberg, på telefon 61 63 07 21, eller kontakte Researcher, Frederikke Brokmann, på telefon 30 85 12 89.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

TALENTO ApS, Høsterkøb Byvej, 2970 Hørsholm

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5950634

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet